Usein kysytyt kysymykset

Rahoitukset

Osamaksu tai laina haetaan SAV-Rahoituksen yhteistyöliikkeestä myyjän avustamana.

Rahoituspäätös tulee heti ja palvelu on täysin sähköinen eli se saadaan myös voimaan heti.

Rahoitetun kohteen voi myydä mikäli osamaksuvelka maksetaan kaupan yhteydessä pois. Selvitä loppuvelka ennen kauppaa.
Vaihdon yhteydessä autoliike kysyy loppuvelkaa ja autoliike maksaa velan pois.

Maksettuasi osamaksun viimeisen erän tai velan kokonaan pois, lähetämme sinulle ajoneuvon varmenteen, jolla voit rekisteröidä sen omiin nimiisi. Rekisteröinti tapahtuu Trafin verkkosivuilla tai katsastuskonttorilla.

Mikäli rahoitettu määrä on enintään 6000 € tai rahoitus laskee maksujen jälkeen 6000 €:oon, voit valita vapaasti otatko ajoneuvoon kaskon vai ei.

Haltija voi ottaa ajoneuvon pois liikennekäytöstä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että osamaksuerät lakkaisivat. Liikennekäytöstä poistetulla ajoneuvolla ei saa tietenkään ajaa.

Jos haluat lisätä ajoneuvolle haltijoita, se onnistuu soittamalla asiakaspalveluumme. Muu haltija on syytä lisätä tilanteessa, jossa ajoneuvoa käyttää pysyvästi muu kuin merkitty haltija.

Osamaksulla rahoitetun ajoneuvon maastavienti (myös turismi) vaatii omistajan kirjallisen luvan. Pyydä lupaa asiakaspalvelustamme. Lupa on maksullinen ks. hinnasto.

Maksaminen

Voit maksaa ylimääräisen maksun, mutta ylimääräinen maksu kuittaa tulevia eriä etukäteen maksetuksi. Jos haluat maksusi kohdistuvan pääomaan, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Pysyvä eräpäivän muutos tulee tehdä asiakspalvelun kautta.

Erääntyvän erän makasmiseen voit saada enintäään 1 kk maksuajan (maksullinen palvelu). Koko lainan pidentäminen vaatii uuden lainapäätöksen. Ota muutoksissa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Erän pienentäminen tai suurentaminen pysyvästi vaatii sopimustietojen muuttamisen ja mahdollisesti uuden lainapäätöksen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voimme myöntää sinulle lyhennysvapaan jos sopimuksesi on ajantasalla eikä myöntämiselle ole esteitä. Maksat vain erän koron ja kulut. Ota yhteyttä asiakspalveluumme.

Mahdollisten maksuvaikeuksien kohdatessa, ota yhteyttä luotonvalvontaamme. Mitä nopeammin otat maksuvaikeudet puheeksi kanssamme, sitä helpompi meidän on ehdottaa sinulle toimiva ratkaisu.