SAV-Rahoitus on kumppanisi

Tarjoamme joustavat maksuaikajärjestelyt eläinlääkärilaskuihin

Etusivu » Yrityksille » Eläinlääkärirahoitus

SAV-Rahoituksen erämaksu Provet ja KliniQ asiakkaille

SAV-Rahoituksen erämaksu on integroitu Suomen johtaviin eläinlääkäri potilastietojärjestelmiin, Provet ja KliniQ. Näiden järjestelmien käyttäjät voivat saada asiakkailleen potilastietojärjestelmän laskutustoiminnallisuuden kautta maksutapana SAV erämaksun eli vakuudettoman lainan. Laina maksetaan suoraan elänlääkäriaseman tilille ja asiakas voi maksaa laskun erissä. Maksuajaksi on valittavissa 1- 24 kk.

Myyjän kannalta maksu on käteismaksuun verrattava maksutapa koska asiakkaan laskun loppusummaa vastaava laina maksetaan lyhentämättömänä suoraan eläinlääkärille. Palvelu on maksuton eläinlääkärille.

SAV-Rahoituksen erämaksu muille käyttäjille

Mikäli eläinlääkäriasemalla ei ole käytössä Provet tai KliniQ potilastietojärjestelmää, ota yhteyttä eläinlääkäriasiakkaiden asiakasneuvojaan.

Erämaksu käytännössä

Erämaksumahdollisuuden tarjoaminen lisää asiakastyytyväisyyttä. Täysin sähköinen prosessi on nopea ja helppo. Potilasjärjestelmä on suoraan yhteydessä SAVn luottopäätösjärjestelmään ja luottopääös tulee heti.

Asiakas valitsee maksuajan ja allekirjoittaa lainadokumentit sähköisesti. Asiakkaan allekirjoituksen jälkeen maksamme lainan suoraan ja lyhentämättömänä lääkäriaseman tilille.

Asiakas maksaa lainan SAV-Rahoitukselle sovitun maksusuunnitelman mukaan. SAV-Rahoitus kantaa luottoriskin.

Lainaehdot

 • Korko 9,20 % – 20,00 %
 • Kulut 0,15 € – 9,00 € / kk
 • Laina aika 1-24 kk
 • Asiakas luottokelpoinen
  • täysi-ikäinen
  • ei luottohäiriötä
  • pysyvä osoite
 • Potilasjärjestelmänä Provet tai KliniQ

Palvelemme 24 / 7

Haluatko yhteistyökumppaniksemme

Mikäli haluat tarjota SAV-Rahoituksen erämaksua asiakaallesi ja haluat tulla yhteistyökumppaniksemme, ota yhteyttä yhteyshenkilöömme. Voit aloittaa lainojen tarjoamisen heti, kun oma järjestelmätoimittajasi on avannut palvelun käyttöösi.

Erämaksun edut

Lainaa jopa 3000 €

Laina-aika 1-24 kk

Rahat tilille heti

Kotimainen rahoituskumppani eläinlääkäreille