SAV-Rahoitus on kumppanisi

Osta rahoituksella autoliikkeestä

Etusivu » Kuluttaja-asiakas » Autorahoitus

Autorahoitus

SAV-Rahoitus tarjoaa kohtuuhintaista rahoitusta keskihintaisiin ajoneuvohin joustavin ehdoin. Mikäli haluamasi ajoneuvo maksaa alle 10 000 €, olemme luultavasti oikea rahoitusyhtiö juuri sinulle.

Voi saada rahoituksen mille tahansa ajoneuvorekisteriin merkityn kohteen ostamiseen, myös vanhempiin ajoneuvoihin. Mikäli rahoitettava määrä on alle 6 000 €, riittää vakuutukseksi liikennevakuutus.

Rahoituspäätöksen saat heti autoliikkeestä!

Meille asiakkaaksi ?

Voimme myöntää sinulle osamaksurahoituksen osatessasi auton tai moottoripyörän yhteistyökumppaniautoliikkeestä.

Voimme myös myöntää täydennysrahoitusta esimerkiksi käsirahaan.

Edellytämme asiakkailtamme 25 v ikää, vakituisia tuloja, pysyvää osoitetta Suomessa ja vähintäänkin kohtuullista luottohistoriaa.

Kysy rahoituksestamme autoliikkeestä.

Laske kuukausieräsi

Laske rahoitus

* Lainan määrä enintään 8000 € ja laina-aika enintään 60 kk. Tämä laskennan tulos on vain suuntaa antava malli. Laina haetaan autoliikkeestä ja lainakohtaisen todellisen laskelman saat lainahaun yhteydessä.


Kuukausierä

0

Valitse laajasta yhteistyöverkostostamme

Rahoituksen voit saada yhteistyöliikkeistämme, joita on jo lähes 200 kpl kautta maan. Yhteistyöketjumme kasvaa jatkuvasti, joten kannatta kysyä rahoitustamme rohkeasti.

Osamaksurahoitus

Osamaksu

Myönnämme osamaksurahoitusta jopa 8 000 €

Laina-aika

Voit valita laina-ajaksi 1- 60 kk

Kaskovapaa

Alle 6000 €:n rahoitukset ilman kaskopakkoa.

Näin ostat osamaksulla

1

Valitse kohde

Valitse mieleisesi ostokohde, auto tai mp, liikkeiden valikoimasta. Muiden rekisteröityjen ajoneuvojen osalta varmista osamaksukelpoisuus SAV- Rahoitukselta.

2

Neuvottele ehdot

Käy kaupan ehdot läpi myyjän kanssa. Jos sinulla on vaihtoajoneuvo, myyjä hinnoittelee sen osaksi sopimusta. Jos rahoitusosuudeksi jää enintään 8 000 €, voit pyytää myyjää hakemaan SAV-Rahoituksen osamaksuratkaisua

3

Allekirjoita sopimus

Hyväksytyn rahoituspäätöksen jälkeen, voit vahvistaa sopimuksen allekirjoittamalla laina-asiakirjat sähköisesti. Laskutamme sinua valitsemasi laina-ajan mukaan.

4

Vakuutus ja rekisteröinti

Valittuasi vakuutusturvan kattavuuden ostamasi ajoneuvo rekisteröidään osamaksusopimuksen voimassaolon ajaksi SAV-Rahoituksen nimiin ja ostajana olet haltija. Kun olet maksanut sopimuksen loppuun, saat meiltä varmenteen ja voit rekiseröidä itsesi omistajaksi.

Joustava rahoituskumppani